Auto-mane

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“

AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Adresa internetske stranice: http://auto-mane.com

Toyo Tires predstavlja Climbkhanu Ken Blocka: Pikes Peak, sljedeću evoluciju Blockove nagrađene serije Gymkhana.

Generacija Instagrama stvarno počinje preuzimati. Zaboravite svoj redoviti uobičajeni ili vrtni teretnjak koji se usredotočuje na dubinu kotrljanja i kontrolu nad brdima. Koja je svrha skaliranja blatnih staza i borbe s lukavim terenom ako kasnije ne možete staviti ga na internet da bi svi vidjeli?

Model sa 545 konja zove se Juke-R i opremljen je Nissanovim ATTESA E-TS pogonom na četiri kotača koji mu omogućava da savladava led na ovaj način.

Najmanje pet derivata Lamborghini Huracán-a će se eventualno prodati, budući da tvrtka želi kapitalizirati uspjeh svog entry-level automobila.

To je veći izazov za instalaciju hibridni pogonski sklop u sportskom automobilu, gdje je dodatna težina ima veći utjecaj. Maurizio Reggiani, voditelj istraživanja i razvoja tvrtke Lamborghini, rekao je: "Kada dodate akumulator od 200 kg u super-sportski automobil, odmah promijenite raspodjelu težine automobila.

Europska komisija kaznila je u srijedu pet proizvođača sigurnosne auto-opreme s ukupno 34 milijuna eura zbog dogovaranja cijena sigurnosnih pojaseva, zračnih jastuka i upravljača kojima opskrbljuju japanske proizvođače automobila. 

Nedjelja, 10 Prosinac 2017 10:36

Alfa Romeo se vraća u F1

Alfa Romeo vraća se u Formulu 1 nakon 32 godine pauze. Alfa Romeo postao je partner švicarske ekipe Sauber i sljedeće sezone momčad će u Svjetskom prvenstvu Formule 1 nastupati pod imenom Alfa Romeo Sauber.

Hrvatski sabor u petak je izmijenio Zakon o posebnom porezu na motorna vozila, slijedom čega bi od iduće godine trebala pojeftiniti rabljena vozila. Sam zakon uređuje dva porezna oblika – posebni porez na motorna vozila (trošarine) i posebni porez na stjecanje rabljenih motornih vozila.

Prodaja od 40.720.000 primjeraka dostignuta je zahvaljujući prodaji u 2013. godini, u kojoj je prodano 1,22 milijuna primjeraka.Jasno, radi se o modelu Toyota Corolla koja se prodaje još od 1966. godine, a Corolla je i dalje popularan model, potvrđuje to i prodaja od 1,22 milijuna primjeraka u 2013. godini, što je za 5% povećanje prodaje u odnosu na 2012. godinu.

Zaposlenici tvrtke navode da se baterije ručno izrađuju pa sam proces izrade duže traje; Tesla tvrdi da su predviđanja za proizvodnju Tesla 3 modela za 2018 skoro pa ispunjena.

Oglašavanje na portalu Automane

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.